Denna bönsalladen är en utav mina favoriter och passar till det mesta. Bönsallad. 1liten burk kikärtor (190g). 1liten burk kidneybönor (190g). 2 1liten burk kikärtor (190g). 1liten burk kidneybönor (190g)
Om man förstärker peston med cashewnötter blir den mer mättande och om man dessutom serverar alltihop med en god bönsallad och grönsaker så blir det en toppenmåltid
Jag var under många år vegan och då fanns det två klassiska tillbehör till potatisgratäng (som då naturligtvis var mjölkfri), stekt tofu eller bönsallad
Kall marinerad fläskfilé, pastasallad och så en härligt krämig bönsallad. Mumsig Bönsallad2 burkar kidneybönor2 burkar kikärtor2 burkar creme fraiche2 pressade vitlöksklyftorsalt och vitpepparSkölj av bönorna med vatten i ett durkslag
200 g (½ burk) kidneybönor. 200 g (½ burk) kikärtor. Häll av bönorna i ett durkslag och låt rinna av. Häll av oljan från tomaterna eller paprikan och strimla dem