Skär upp bacon och sidfläsk i tärningar och stek tills de är knaprika. Rimmad torskryggEtt gäng små färska champinjoner½ dl kalvfond100 g sidfläsk1 pkt bacon1 dl färsk persilja½ flaska rött vin - helst bourginogne1 st påse steklök1-2 msk balsamvinägerEtt par kvistar färsk timjan1 msk råsockerSalt, peppar och smörRimmad tork. 1 pkt bacon
4 bitar torskrygg utan skinn, ca 600 g (fryst och tinad funkar fint. 1 paket bacon. En god fiskrätt med lagom sälta och bäst av allt - ingen "havssmak" på fisken
Klipp sönder resten av baconen till små skivor. Lägg de ihop med torskryggen i en ugnsfast form. Salta morötterna och tag ut torskryggen salta och peppra
Placera torskryggen ovanpå. 6-7 hg Torskrygg. 1-2 paket Jägarbacon. Skär torskryggen i jämna skivor och linda in med 2 skivor bacon. Skölj Haricots Verts och gör 4 buntar som du lindar in med en baconskiva. Efter ca 5 minuter dra ner ugnen till 175 grader och ställ in Torskryggen till önskad innertemperatur. 6-7 hg Torskrygg. 1-2 paket Jägarbacon
Torskrygg. Mjäll torsk, rökigt bacon med haircot verts, en starkt reducerad vitvinssås med massor av smak och en söt puré på gröna ärtor, en helt okej torsdagsmiddag
Men då hittade jag frysta bitar av torskrygg på ICA som jag testade. Tänkte i stället bjuda er på förra fredagens middag som var Baconlindad torsk med tomatris
Torskrygg med bacon, äggsmör, potatispuré med pestooch smörslungade morötter. Linda in fisken i bacon skivorna och om det behövs fäster du dem med tandpetare
Den här gången får det bli en smakrik rätt som passar både till vardag och helg, fina bitar torskrygg kryddade med en rolig och smakrik kryddblandning och lindade i bacon