Putsa fläskfilén, skär den längs med, nästan helt igenom. Servera t e x med Hasselbackspotatis, grönpepparsås och grillad tomat (tomaten kan läggas i samtidigt som filén i formen)
Börja med att putsa filéerna salta och peppar runt om, gör sedan ett långt snitt längs med filéerna och bred på med tomatpesto, dela de soltorkade i mindre strimlor och lägg mellan
Onsdag gjorde jag baconlindadfläskfilé. Jag blev tungen att räkna efter hur jag låg till med matutmaningen innan helgen för det kändes som att det varit väldigt många avhopp senaste tiden på p
Igår hade jag hjärnsläpp om vad vi skulle äta, börja känna mig seg i huvvet, är så mycket nu, bollade med Marcus om smaker vi var sugna på, så det blev baconlindand fläskfilémed jag fyllde medsoltorkad tomat
Hacka de soltorkadetomaterna grovt, hacka basilikan och riv parmesanen, blanda samman. Häll i de krossade tomaterna och krydda med timjan, salt och peppar
man måste unna sig en "tråkdag" Gjorde Baconlindadfläskfilémed vitlöksost och soltorkad tomat till det hade jag gjort en blommig potatis - fick inspiration från halv åtta
Ansa och skär ett djupt snitt på längden längs med filén. Skär de soltorkadetomaterna i mindre bitar. Salt och peppra i filén, fyll den med skinka, ost, tomatbitar och basilika
Hasselbackspotatisen och den baconlindadefläskfilén gjorde jag som man brukar, det som var litet nytt var sparrisfräset med apelsinsås och så fyllningen till fläskfilén