Putsa fläskfilén, skär den längs med, nästan helt igenom. Hacka tomaterna smått, lägg dem i en skål. Fyll fläskfilén med röran, linda bacon runt om hela filén
Rör rumsvarmt smör, rivna vitlöksklyftor, fint hackade soltorkadetomater och lite salt till ett kryddsmör, ställ i kylen så länge men ta ut det i god tid så det inte är för kallt och hårt
Onsdag gjorde jag baconlindadfläskfilé. Och lite smaklösa soltorkadetomater till. Vi fick veta att vi skulle bli serverade en 3-rätters lunch och förrätten som bestod av en massa plock (grissini, focaccia, deras egna knäckebröd, pesto, soltorkadetomater,oliver osv) var så god att jag är glad att jag åt mig riktigt mätt på den
Igår hade jag hjärnsläpp om vad vi skulle äta, börja känna mig seg i huvvet, är så mycket nu, bollade med Marcus om smaker vi var sugna på, så det blev baconlindand fläskfilé med jag fyllde medsoltorkad tomat
Hacka de soltorkadetomaterna grovt, hacka basilikan och riv parmesanen, blanda samman. Häll i de krossade tomaterna och krydda med timjan, salt och peppar
man måste unna sig en "tråkdag" Gjorde Baconlindadfläskfilé med vitlöksost och soltorkad tomat till det hade jag gjort en blommig potatis - fick inspiration från halv åtta
Hasselbackspotatisen och den baconlindadefläskfilén gjorde jag som man brukar, det som var litet nytt var sparrisfräset med apelsinsås och så fyllningen till fläskfilén