Imorgon bjuds det på rester från dagens middag som bestod av baconlindadfläskfilé och blomkålsmos. Gör ett djupt snitt i fläskfilen och fyll den med en blandning av persilja, vitlök och smör kryddad med salt o peppar
Baconlindadfläskfilé. Dela fläskfilén i två stora delar och stek dem så de får färg. Krydda med lite sal, peppar och salvia, fördela vitlöksosten på hälften av skivorna
en smarrig potatisgratäng med massor av grädde, vitlök, purjolök, vanlig lök och krydddor. (Citronpeppar och salt)Fläskfilén lindade vi i bacon, kryddade lite med pepparmix, stek i panna så hela filén får en stekyta och kör den färdig i ugnen
Vitlök. Putsa fläskfilén och krydda den runt om med salt och svartpeppar. Skär ett snitt längs med filén och fyll med en blandning av finhackade aprikoser, finhackad vitlök och rosmarin
Pressa i vitlök. Dela fläskfilén i ca 2 cm tjocka skivor. 2 vitlöksklyftor. Skiva mozzarella i skivor. Blanda mozzarella, crème frache med örter och lök
Pressa i vitlök. Servera salladen med den baconlindadefläskfilén. Dela fläskfilén i ca 2 cm tjocka skivor. 700-800 g fläskfilé, putsad från fett och senor. 2 vitlöksklyftor
Pressa över vitlöken och rör om. 3 vitlöksklyftor. Skala och koka potatisen. Sätt ugnen på 150 grader. Skala schalottenlöken och dela de största i två delar