Något som också är gott är att snitta dadeln, ta ur kärnan och fyll med getost. dadel och getost,. Baconlindadedadlar med mandel1 pkt bacon DadlarHel skalad mandelSnitta dadlarna och ta ur kärnanLägg i en mandel i mitten på dadelnHalvera baconskivorna och linda runt dadeln
Förutom att det blev ostbricka med ett par olika sorters getost så fixade jag även baconlindadedadlar och två varianter på portionsomeletter gjorda i ugn
Baconlindadedadlar fyllda med getost. Det blev en Kladdkaka med dadlar, aprikoser och valnötter och så blev det dadlar fyllda med getost och baconinlindade dadlar fyllda med getost
Om du vill kan du även fylla dem med feta eller getost. 4 portioner, 20 minuter 12 dadlar 12 skållade mandlar färsk rosmarin 6 skivor bacon nymalen svartpeppar tandpetare Skär ett snitt i dadlarna och pilla ut kärnan. 12 dadlar
Vill man ha nåt helt annat så är baconlindadedadlar nåt man kan äta tills man svälter ihjäl. )Kärna ur färska dadlar, fyll dem ev med lite gorgonzola (fast det är inte alls nödvändligt) linda baconskivor runt dadlarna