Igår så lagade jag baconlindadkycklingfilé och till den hade viugnsrostade rotfrukter. Ingredienser. Det är en lättlagad rätt som sköter sig själv iugnen
Godkänd kyckling. Enligtmina barn så äter viALLTIDkyckling. Detta innebär att jag jämt jagar goda recept på kyckling eftersom det verkligen kan göras på en miljonolika sätt
Tillkycklingen hade viskivadpotatis som ugnstektes med olja, persillade, timjan och citronsalt. Jag blev bjuden på ostbricka hos en kompis och en av ostarna som det bjöds på var Gruyère
Bryn kycklingeni het panna på båda sidor (inget fett), lägg dem i en ugnssäker form t. Dela kycklingen, på längden ( interiktigt helt igenom), salta och peppra lite grand
Stek dom i stekpanna tills dom fått lite färg och lägg dom sedan i en ugnsform. Detta måste ni testa. Häll såsen över kycklingen och låt allt puttra ihopiugnen
Lägg kycklingeni en smord ugnsform, stickindin termometer. Den senaste tiden har jag haft fullt upp i skolan och har därför inte kunnat eller haft så mycket inspirationtillmatlagning här hemma, därmed har jag inte heller haft så mycket nytt att dela med mig av på den fronten