Klicka gärna i en msk smör i varje bakpotatis. Skölj, borsta och torka potatisarna. Skär ett snitti varje potatis eller stick några hål med en sticka eller gaffel
Tvätta bakpotatisen och nagga dem lite med en gaffel. Skala och tärna under tiden rotgrönsakerna och stek ilite olja eller smör tills dem mjuknat och fått en fin färg
Tidigare när vi har ätitbakpotatis har det varit med kryddsmör itill en bit kött, eller så har vi haft crème fraiche, tärnad rökt skinka, hackad lök och röd rom i
Det finns två saker jag passar på att äta när Danielinte är hemma. Ryggbiff och tonfisk. (Fast intesamtidigt alltså…) Det förstnämnda eftersom han ändå vill ha allt kött genomstekt, så det känns ganska meningslöst att köpa dyrt kött för att steka sönder det
Blanda ihopingrediensernatill röran och låt den gärna stå i kylen en stund Skär ett kryss imitten av potatisen och kläm lite på den så lite av innehållet kommer upp