4 st bakpotatis. Tvätta potatisarna noga och stick några hål med en vass kniv. Baka dem i mikrovågsugn på full effekt i cirka 10–15 minuter eller mitt i ugnen på 225 grader i cirka 1 timme
Med tonfiskröra >>. Jag tänkte på det här med bakpotatis, eller säger ni bakad potatis. När vi åt det nu sist ville jag bara få känna smaken igen av en riktigt stor, vinter-bakpotatis som skärs upp med två snitt och fylls med vitlökssmör eller bregott och flingsalt…
Den är även god att ha i smörgåstårtor och till bakpotatis. Häll av tonfisken och pressa bort så mycket vatten som möjligt annars blir röran väldigt blöt
bakpotatis. Det var några dagar sen jag skrev sist men nu kommer receptet på min tonfiskröra. Hej,. Den är väldigt enkel att göra och kan antingen ätas som den är eller som tillbehör till t
Tonfiskröran som herr M gjorde funkade jättebra att fylla bakpotatisarna med, den lite saltare smaken som kaprisen tillför gör sig riktigt bra med potatisens milda och mjuka smak
Fyll gärna bakpotatisen med röran också. Tonfiskröra, gud så gott. Detta är ett recept jag ofta gör. Passar bra som frukost på lite knäckebröd, på ett gott vitt bröd som lunch, eller som fyllning i en tunnbrödsrulle på picknicken