Scones är snabbakade bakpulverbröd, som ursprungligen kommer från Skottland och England. Arbeta snabbt in mineralvattnet och knåda lätt samman blandningen till en lös deg
Det går nästan lika snabbt att baka ett färskt bakpulverbröd som det gör att tina upp ett fryst. I motsats till många andra bakpulverbröd håller sig detta bra till dagen efter
______________________________________________________Fler recept på bakpulverbröd hittar du HÄR. _____________________________________________________________________________Alla mina brödrecept hittar du HÄR >>
Mina recept på bakpulverbröd hittar du HÄR >>. Fler recept på formbröd hittar du HÄR >>. Saftig råglimpa - Ett snabbt och lättbakat bröd med bikarbonat
Bullarna är som de flesta bakpulverbröd, godast nybakade. Men när vi har bakat chokladsnittar så det står oss upp till öronen så drog vi fram detta recept istället
Jag är inget större fan av bakpulverbröd (scones är undantaget. Jajamensan, första tyska receptet har nu rörts ihop och jag har självklart ambitionen att försöka mig på fler tyska läckerheter framöver
Scones – snabbakat bakpulverbröd. Andra recept på scones. Tillsätt yoghurt och rör snabbt ihop degen. Scones på det viset mamma brukade baka dem när jag växte upp