Som allt bakpulverbröd - och glutenfritt sådant i synnerhet - är scones godast alldeles nygräddade och fortfarande lite ljumma, men de kan frysas och fräschas till i ugnen eller micron
Bakpulverbröd,. vakna outvilade efter en skriknatt, ett besök på det måndagsöppna biblioteket i lilla byn där Signe lånar något i stil med Pettson & Findus och ett besök på lekparken för gungning och sandätning
Bakpulverbröd,. Istället för att spring ner på ICA med de sista slantarna och köpa ett halvtråkigt och lite torrt bröd så bakar ni denna snabblimpa för skit och ingenting
Studsa upp ur sängen, smyga ner för trappan och baka bakpulverbröd till hela familjen. MalmöDet är så mysigt att vakna tidigt på helgmorgnarna och vara full med energi
Som vanligt medbakpulverbröd är det nybakade och varma de skall ätas. Fyra veckor tillsammans har gått för fort men samtidigt ska det bli sköt med vardag och rutiner igen
Grädda bröden styckvis strax över medelvärme i en torr stekpanna. Tillsätt filmjölk & sirap. 5 dl filmjölk. Fler recept på bakpulverbröd hittar du HÄR 1,5 liter rågsikt. 5 dl filmjölk
Rör ner filmjölken, lättvispat ägg och smält margarinet. 2 dl filmjölk. Hacka mandeln till garneringen. Blanda samman alla torra ingredienserna i en skål