1 bananschalottenlök. 1 bananschalottenlök 1/2 squash 2 1/2 dl matlagningsgrädde. Vet inte hur ni känner, men jag anser att vardagsmat inte alltid är så skojigt att trixa med
1 bananschalottenlök. 700 g kycklingfilé, gärna med skinn 2 msk japansk soja 250 g broccoli, i små buketter och stam i skivor 1 romansallad 0,5 gurka 1 bananschalottenlök 0,5 dl jordnötter 1 granatäpple, kärnor uttagna 1 kruka färsk koriander 4 msk rostad lök 1 päron, fast matolja, till stekning
2 bananschalottenlök. 2 bananschalottenlök 4 dl avorioris. Ja, gott folk. Om jag hade vetat hur ont jag skulle ha och hur otroligt lite jag skulle klara av med en hand, så hade jag nog valt att inte operera mig
2 msk bananschalottenlök. Torka av köttet med hushållspapper. Salta och klappa in stött svartpeppar. Bryn köttet i smör på båda sidor, ca 2 minuter per sida