Smörj en stekpanna lägg i fiskfileerna,salta peppra slå Keldas citronsås över Låt anrättningen puttra cirka 5min tillsätt klippt dill 400 g fiskfileer (tinade eller färska )
Ibland serverar jag en LCHF-variant där jag byter potatismoset mot blomkålsmos, men idag fick barnen brinnande kärlek enligt dansk modell med mycket kolhydrater medan maken och jag åt en återkommande god och enkel fiskrätt med smak av bacon, parmesan och gräslök
När man står där på kvällen och ska laga mat till hungriga barn så får man ibland ta till lite snabba medel… Jag är inget jättefan av färdiga köttbullarna men någon ”snabbmat” som ibland åker fram här hemma är fiskpinnar
Har ni barn så är detta ett ypperligt tillfälle att låta dom vara med i köket, fram med lite smått och gott från kyl och skafferi på bordet och släpp loss fantasin
Mina barn är tyvärr inga bönbarn. Gudagod fisk i panna med en mustig tomat-, vitlök- och bönsås. Men mina barn går det inte att lura, de märker direkt när det är bönor i en rätt