Bearnaise sås är faktiskt nyttigt. Vi skall äta mer fett för att förbränna fett. Det finns nog inte många saker som är så gott som en hemlagad bearnaise sås
Jag har utlovat receptet på ”min” bearnaise sås så länge så det börjar bli pinsamt. Men bättre sent än aldrig, så här kommer det receptet jag använder mig av när jag bjuder på handvispad bea
Pensla köttet med lite smör-&rapsolja. Grilla över glöd ca 3 min på varje sida. Flytta köttet lite vid sidan av glöden och låt det grilla färdigt, 5-8 min
Idag har jag lagat en bearnaisesås för första gången. Först fick jag den bra, men sedan fick jag för mig att värma på den igen och då skar den sig rejält
1. Hacka dragon och esdragon. 2. Vänd ner detta med creme fraiche. 3. Smaka upp med salt och peppar. 4. Häll ned löjromen i en separat skål och mata sedan ned din creme fraiche-röra
Jag är nyfiken på nya produkter och smaker så kommer ett välkänt märke ut med en ny smak är jag ofta inte sen att testa för att se om det kan vara något