Sonen fick ett kombinerat munkjärn/belgiskt våffeljärn av påskharen. Idag blev det lyxfrukost minsann. Imorse provade vi våffeljärnet och jag gjorde efter Leila Lindholms recept
Har länge velat ha ett belgiskt våffeljärn, en vilja som blev ännu starkare sedan vi i USA åt nygräddade våfflor med Smucker's breakfastsyrup till frukost flera gånger
Så i dag har jag nya krafter och firar det med nygräddade våfflor och inte vilka som helst utan belgiska som är enligt mig de allra godaste, lite lyxigare dessutom
Well – känner ni för att ta en liten minisemester i Food Heaven ska ni definitivt laga dessa belgiska våfflor med brie och raw hallonsylt – ty då teleporteras ni garanterat till nämnda himmel snabbare än Najni hinner säga våffla
Nu är det så att jag inte har ett våffeljärn, sanningen är att jag nog inte gjort eller ätit en våffla på typ hundra år med undantaget en belgiskvåffla från numera stängda restaurangen Jin & Peeters
Detta recept på belgiska våfflor är jättegoda. Belgiska våfflor passar bra till brunch / mellanmål. Servera gärna belgiska våfflor tillsammans med bär, florsocker, grädde, sylt, mjuk vaniljglass eller varför inte med nutella
Är det kanske för att jag förknippar våfflor med en paus i skidspåren, sittandes mot en solvarm vägg med årets första solvröda näsa väntandes på just en nygräddad våffla