Ni vet en god gryta, kanske lite kycklingspett med jordnötssås och friterad kyckling med sötsursås. Tillsätt gärna andra grönsaker om du vill, och kanske vill du byta ut biffen mot kyckling
Vill man kan man tillsätta lite färska champinjoner i grytan, men här kommer min version på biffmedbambuskott som är minst lika god som den på kinarestaurang - om inte godare
Fräs lök och peppar i en gryta. Red av med majsena. Tillsätt köttet och bambuskotten. 600 gram strimlad lövbiff. 2 burkar bambuskott. (om man vill kan man tillsätta lite olja i chokladen)~~ Barbro och Daniel ~~ 600 gram strimlad lövbiff. 2 burkar bambuskott
Rör ut majsstärkelse med lite, lite vatten och slå redningen i grytan under omrörning. Slå oljeblandningen i en stor kastrull och fräs en kort stund, tillsätt kött och fräs kort, i med löken
Hetta upp olja i en låg vid gryta. Servera med kött och sås. 1 burk bambuskott à 400 g. 400 g bogfläsk, magert, finstrimlat 2 st paprikor, i bitar 1 burk bambuskott à 400 g 1 burk ananas, skivad, 250 g 1 st rödlök, stor, i klyftor vetemjöl raps- eller majsolja till fritering Marinad
Väljer man typ biff och bambuskott, grönsaksbaserade woker (heter det så. Rör ut majsstärkelse med lite, lite vatten och slå redningen i grytan under omrörning
Faktum är att jag älskar det verkligen, och en av favoriterna är BiffmedBambuskott, gärna hemmagjord sådan, för jo, det är jättelätt att göra hemma och jag lovar att det smakar minst lika bra som på restaurang