Rulla köttet i grovmald svartpeppar och stek i ugn tills innertemperaturen. Sätt ugnen på 125C. Blanda salt och socker i en plastpåse, lägg i köttet och gnugga/skaka påsen så kryddorna fördelar sig
Lägg över i en ugnssäker form. Putsa biffen. Värm eventuellt kött och korv i ugnen före servering. Sätt ugnen på 100°. Lägg köttet i en ugnssäker form och tillaga mitt i ugnen till 56° innertemperatur, beräkna ca 1 1/2 timme. Höj ugnsvärmen till grill, 250°. Gratinera gratängen mitt i ugnen ca 15 min, tills den fått fin färg. 1 kg utskuren biff (gärna hängmörad)
Ta ut köttet ur ugnen och låt vila i några minuter innan det skivas upp. Sätt ugnen på 175ºC. Stick in en stektermometer i mitten av köttet och stek färdigt i ugn tills innertemperaturen är 60ºC för rygggbiff och 65ºC för fläskfilé ca 35 minuter. 1½ kg Scan Ryggbiff eller Scan Piggham fläskfilé
Helstektbiff. Krydda biffen med salt och svartpeppar och stek tills det får yta. Helstektbiff med pommes och ädelostsås (4 port). 800 g hel biff. Sätt på ugnen på 225 grader. Kör in i ugnen ca 30 minuter eller tills de är mjuka. Sänk ugnen till 150 grader
Vi gjorde lammfärsbiffar med broccoli och whiskeyädelostsås till. Helstekt fläskfile med ostfyllning. Ja sen var det dags för middagen ja, den gjorde jag i lugn och ro medans Camilla var på gymmet och kämpade
Helstekt Wirum Jersey Beef. Lägg i ugnsfast form. Låt ca 1 kg rygg biff av Wirum Jersey Beef bli rumstempererat. Sätt ugnen på 55 C. Ta ut ur ugnen och linda en handduk runt, låt köttet vila minst 20 min. Ställ in i ugn som värmts till 175 C, rosta till de grönsakerna fått fin färg och är mjuka