Låt rullen vila i kylen medan du rulla ut smördegen. Glasera hela degen med en äggula och med hjälp av baksidan av en kniv, markera beef Wellington med långa diagonala linjer
Smör att steka med. Börja med att fräsa svampen lök i smör, låt kallna. Bred svampfräset på smördegremsorna och rulla smördegen runt oxfilén, pensla runt om med det uppvispade ägget
Vad sägs om råbiff till förrätt, Oxfilé Wellington till varmrätt och så en hallondessert som vi dessvärre gick "bet på", så den delar jag inte ens med mig här
Vegansk BiffWellington med rödvinssås och duchessepotatis. 1 liten rödlök eller scharlottenlök1 klyfta vitlök 1 morot2 kvistar färsk rosmarin eller 1 tsk torkad1/2 msk tomatpuré3 dl gott mustigt rödvin1 msk mörk grönsaksfond2 dl + 2 msk vatten1/2 – 1 msk socker2 msk växtbaserat smör (jag rekommenderar Flora eller Naturlis)Salt och Svartpeppar efter smak. Häll i vatten, fonden och rosmarin och låt koka i 5 minuter tillSmaka av med socker, salt och peppar och red sedan såsen med majsstärkelse utvispad med lite vatten om du tycker att det behövsAvsluta med att smälta ner lite vegosmör i såsen
Smördegsinbakadbiff med rödvinsreduktion och rotfruktsbakelse. Det smakade verkligen helt fantastiskt med asiatisk råbiff, kall grönärtsoppa med vaktelägg och gazpacho med ostron
Som det vita surbrödet, en specialitet i San Francisco, Stillahavsostron med röd pepparsås, rumaki, friterade krabbollar, möra jättelika biffar, ananasdrinkar, rysk saltgurka, dumplings, gefillte Fisch, clam chowder, Eggs benedict, sushi, tortillas och guacamole