1 dl rött vin. 2 msk balsamvinäger. Lägg björnbär och socker i en nonstick kastrull och låt smälta under omrörning, tillsätt vin, fond och vinäger, låt koka i 15 minuter. 1 dl rött vin. 2 msk balsamvinäger
Testade att göra BiffWellington i skolan i fredags. Testade när jag ändå var ingång på fläskfile också, helklart var ju biff godast men fläskfile är billigare och bra att göra hemma som en familj
Vintips till BiffWellington. Vad sägs om råbiff till förrätt, Oxfilé Wellington till varmrätt och så en hallondessert som vi dessvärre gick "bet på", så den delar jag inte ens med mig här
Biffwellington,. LövBiffs Gryta med Ris. Strimla lövbiff, lök och paprika och lägg i en gryta. Ca 300 g lövbiff. 1 dl rött vin. Häll i vatten, grädde, kalvfond och vin och låt grytan puttra på låg värme i ca 15 minuter. Ca 300 g lövbiff. 1 dl rött vin
Huvudrättens inbakade biff med rotfruktsbakelse och rödvinsreduktion smakade suveränt, helt underbart att sätta kniven i det frasiga höljet, men köttbitarna kunde nästan varit lite mindre för detta är verkligen en mättande rätt
Som det vita surbrödet, en specialitet i San Francisco, Stillahavsostron med röd pepparsås, rumaki, friterade krabbollar, möra jättelika biffar, ananasdrinkar, rysk saltgurka, dumplings, gefillte Fisch, clam chowder, Eggs benedict, sushi, tortillas och guacamole