Biffarna ser nästan ut att vara gjorda avkalvfärs, de blir så ljusa av kesellan. Det går fort att göra och så blir det ju så mycket av det gottaste i en gratäng
Dela färsen i fyra ganska stora biffar och rulla dem försiktigt i ströbrödet. När man gör ett tv program som Sveriges Mästerkock, spelas det in mängder av material som inte har en möjlighet att komma med
Krydda med lite salt och svartpeppar, smaka av. Jag brukar oftast ha VB ost i mina biffar, men testade denna gång Allerums double cheese (prästost och greve) goosch
Färsen formas sedan till biffar, paneras i nymalt ströbröd och steks gyllene i rikligt med smör. Den andra teorin är att den första Wallenbergaren tillreddes av Julius Carlsson, köksmästare på restaurang Cecil i Stockholm
Wallenbergare är fluffiga och lyxiga pannbiffar gjorda på kalvfärs och vispgrädde. I det senaste numret av tidningen Hallen delar Mi Esquina med sig av följande recept på ovan nämna kalvfärshistoria
Tillsätt smör och smaka av med salt och peppar. Smak av med salt och peppar. Forma färsen, med vattensköljda händer, till 8 biffar. Bryn lite smör i ens stekpanna och stek biffarna ca 3 minuter på varje sida. 500 g kalvfärs