Biffar dijonsenap rött vin recept

Biff Rydberg med senapscreme

Biff Rydberg med senapscreme

Rör då hastigt om och stek en liten, liten stund till (beroende på hur rött du vill ha köttet). Dock är denna rätt inte särskilt vinvänlig med den råa äggulan
Veganska biffar med kryddpeppar med vegansk potatisgratäng och rödvinssås

Veganska biffar med kryddpeppar med vegansk potatisgratäng och rödvinssås

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Veganska biffar 600 gram sojafärs 0,5 st gul lök 0,5 msk olivolja 3 tsk dijonsenap 1,5 tsk grönsaksfond 0,75 tsk salt 0,75 tsk kryddpeppar, mald 2 msk olivolja Potatisgratäng 1 kg potatis(ar) 1 st gul lök 4 klyfta(or) vitlök 2 msk olivolja 5 dl Havregrädde 1,5 tsk salt 3 krm svartpeppar 2 msk ströbröd Rödvinssås 50 gram Schalottenlök(ar) 0,5 msk rapsolja 0,5 msk färsk timjan 3 dl röttvin 3 msk grönsaksfond 2,5 dl vatten 1 st lagerblad 1 msk balsamvinäger 2 krm salt 1 krm svartpeppar Bakade tomater 400 gram körsbärstomat 1 tsk olivolja 1 krm salt Köp receptet
Vild biff Rydberg

Vild biff Rydberg

Som ni ser så hällde vi röttvin i våra glas när vi hade Rydberg på besök, men öl eller vatten går också alldeles utmärkt att dricka till
Biff Stroganoff

Biff Stroganoff

Tillsätt tomatpuré, Dijonsenap, vin, crème fraiche och kalvfond. 1 msk Dijonsenap. 2 dl röttvin. Bryn lök, svamp och kött
Biff med korv, äpple, kål och lök

Biff med korv, äpple, kål och lök

dijonsenap. Skär bort rötter och stjälkar från fänkålen och lägg tillsammans med spetskålen. Strö över socker och vinäger och karamellisera

Beuf Bourgogne eller Biff Barbor

Jag tänkte att Dijon ligger i bourgogne och tog lite Dijonsenap i grytan. salta och peppraSkär löken och bryn den och lägg i grytan och häll sedan vinet i grytan låt puttra kort i grytan
Pannbiff med lök, pressgurka och dijonsås

Pannbiff med lök, pressgurka och dijonsås

Den här rätten gör jag inte för biffarna. Blanda dijonsenapen med crème fraîchen. Tillsätt fonden, vinet och vattnet, rör runt och och låt löken reda ihop så att endast några matskedar vätska finns kvar i pannan
Hackebiff med löksky

Hackebiff med löksky

Stek biffarna några minuter på varje sida i smör. Servera biffarna med löksky, ägg och pressad potatis
Hjortfärsbiffar med jordärtskockspuré och Dijonsenapssås

Hjortfärsbiffar med jordärtskockspuré och Dijonsenapssås

I glaset smuttar vi på ett rött fruktigt vin med fatkaraktär. Vintips. Biffar. Dijonsenapssås. Mitt första tips är Boom Boom, ett mycket trevligt och prisvärt vin och en läcker etikett (bara en sån sak, haha)
Grillsommar med eftertanke?

Grillsommar med eftertanke?

Färsbiffarna blev både goda och lättuggade. Pensla dem med dijonsenap och gräslök. Ja, efter rapporten  för några månader sedan om de uppenbara hälsoriskerna  med att äta för mycket processad korv och rött kött kanske en och annan övergår till kyckling och fisk