Rör då hastigt om och stek en liten, liten stund till (beroende på hur rött du vill ha köttet). Dock är denna rätt inte särskilt vinvänlig med den råa äggulan
Jag tänkte att Dijon ligger i bourgogne och tog lite Dijonsenap i grytan. salta och peppraSkär löken och bryn den och lägg i grytan och häll sedan vinet i grytan låt puttra kort i grytan
dijonsenap. Röttvin med generös fruktighet. Rött med drag av mörka bär, vanilj och trevlig friskhet. Blanda ägg, senap, vinäger och olja i en hög bunke eller kanna
Den här rätten gör jag inte för biffarna. Blanda dijonsenapen med crème fraîchen. Tillsätt fonden, vinet och vattnet, rör runt och och låt löken reda ihop så att endast några matskedar vätska finns kvar i pannan
Vill man ha ett lite smakrikare vin kan man tänka sig en Barbera d'Alba. Här blev det grillade biffar som fick sällskap av en somrig sallad, grillade grönsaker och två sorters såser
I glaset smuttar vi på ett rött fruktigt vin med fatkaraktär. Vintips. Biffar. Dijonsenapssås. Mitt första tips är Boom Boom, ett mycket trevligt och prisvärt vin och en läcker etikett (bara en sån sak, haha)
Färsbiffarna blev både goda och lättuggade. Pensla dem med dijonsenap och gräslök. Ja, efter rapporten för några månader sedan om de uppenbara hälsoriskerna med att äta för mycket processad korv och rött kött kanske en och annan övergår till kyckling och fisk