Ta ut formen och lägg på biffarnaringla över liteolivolja på biffarna och iniugnenigen. Blötlägg brödet, i vatten (går även bra med rött vin om det finns) krama ur vätskan, smula det och blanda med de andra ingredienserntillbiffar
Blanda alla ingrediensernatillbiffari en stor skål (ej fetan). Finhackapersiljan och rivvitlöken. Forma till lagom stora biffar, tryck en grop med tummen och lägg dit en bit fetaost baka sedan in den ibiffen och stek i stekpanna så de får fin färg på bägge sidorna
Biffar. Måndag = Vegetariskt. Den här rätten är inte blyg när det kommer till smaker och passar bra nu när kvällarna blir mörkare och man vill äta varm och kryddstark mat
Älskar färsbiffar. En storfavorit är á la Lindström. Biffarnablir så saftiga och är packade med smak. Fast för att kallas BiffLindström ska man nog ändå ha iåtminstone rödbetor och kapris
Varva lök och kött i en smord ugnssäker form. Skär lövbiffenistrimlor. Skölj och strimla purjolöken. Blanda ädelost, grädde, salt och peppar i en kastrull