En härlig gryta blev mitt val på huvudrätt till Kalasgott´s matutmaning med temat choklad. 600 g ryggbiff eller vilt 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 1 röd chili Smör 2 msk koncentrerad kalvfond 1 dl vatten 1,5 tsk kinesisk soja 1 tsk sambal oelek 2 dl lätt crème fraiche ca 30 g choklad, minst 70%. 5 Rör i kalvfond, vatten, soja, sambal oelek. 7 Hyvla ca 15 g choklad med hjälp av en osthyvel till spån. 8 Dekorera med färsk rosmarin och chokladspån 9 Servera med pressad potatis och ugnsrostade pärltomater med gräslök. 600 g ryggbiff eller vilt 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 1 röd chili Smör 2 msk koncentrerad kalvfond 1 dl vatten 1,5 tsk kinesisk soja 1 tsk sambal oelek 2 dl lätt crème fraiche ca 30 g choklad, minst 70%. ca 15 g choklad med hjälp av en osthyvel till spån