Fyllning. Hittade detta recept på Biskvier i långpanna på Matklubben. Biskvier i långpannaFör 40-50 personer. 3 st ägg3 dl strösocker2½ dl vetemjöl3 msk kakao2 tsk bakpulver1 tsk vaniljsocker150 g smör/margarin1½ dl varmt vattenFyllning
Här kommer ett recept på mina nyttiga kolabiskvier och, choklad- och citronkrämsfyllning. Fyllning. Toppa kakorna med kolasås om det är den fyllningen du vill ha
fyllning. När vi går på café väljer Ludvig alltid biskvi, med inga som helst undantag. Smält chokladen till fyllningen över vattenbad och låt den sedan svalna lite
Fyllning. Hederliga klassiska chokladbiskvier har jag bakat i dagarna. Jag bakade dem åt en arbetskamrat som älskar biskvier, men gjorde en dubbel sats eftersom sonen också älskar dem
Rör smör och socker till fyllningen, tillsätt äggulan och övriga ingredienser. När kakorna svalnat bred på fyllning, dela på mitten och lägg ihop till halvmånar