Dessa cakepops kommer nämligenstå till förfogande på dessert bordet i morgon, bland biskvier, prinsesstårta, färskostmoussetårta och choklad/lakritstårta
Jag tycker inte om smörkräm med undantag just i chokladbiskvier. Men antagligen kommer jag inte övertala mig själv att gilla smörkräm och synd är det då jag hade tyckt att det är kul att kunna täcka mina tårtor med smörkräm för att få dem mer stadiga
Riv marsipanen grovt. Biskvier. Bred med hjälp av en matkniv smörkrämen på “bottnen” av kakorna. Det blev lite för många biskvier för 15 år sedan, när det i princip aldrig fanns något annat att välja på när man gick på café eller blev bortbjuden… Så jag har knappt ätit det på 10 år, och plötsligt var det gott igen. Receptet räcker till 15-20 biskvier. 200 gram marsipan. Klicka ut smeten på hushållspapper med hjälp av teskedar, det blir mellan 15-20 stycken beroende på hur stora du gör. Website 200 gram marsipan