Biskvier med nougat recept

Biskvier med nougat

Biskvier med nougat

Jag har bakat ett gäng nougatbiskvier. Riv mandelmassa och blanda med socker och äggvitan. Nougatbiskvier
Nougat biskvier

Nougat biskvier

Bakat lite mer biskvier, receptet hittar du här. doppade dem schweizernöt choklad
Roys biskvier med nougatsmörkräm

Roys biskvier med nougatsmörkräm

Nougatsmörkräm80 g äggvita [2-3 st] 120 g strösocker [1,5 dl] 0,5 krm salt 100 g mjölkchoklad 50 g nougat 250 g osaltat smör, rumstempererat
Biskvier – recept av Roy Fares

Biskvier – recept av Roy Fares

50 g nougat. 250 g mandelmassa. 125 g strösocker (1 1/2 dl). 60 g äggvita (2st). 300 g mörk choklad (till att doppning)
Nougatbiskvier

Nougatbiskvier

Det här är en liten twist mednougat i smörkrämen. Du bestämmer storleker själv, vill du ha ganska små kan det räcka med att göra halva satsen
Nougatbiskvier

Nougatbiskvier

Ställ i frysen medan du smälter chokladen till att doppa biskvierna i. Så jag valde faktiskt att baka mednougat i dem
Nougatbiskvier

Nougatbiskvier

Bjöd på dessa biskvier som jag valde att fylla mednougatmed hackad Daim. Doppade i mörk choklad och dekorerade med frystorkade jordgubbar
Julpraliner

Julpraliner

Anki bakade små biskvier som hon fyllde med apelsintryffel. Idén fick jag när jag smakade en tryffel från Chocolats de Pierre som var smaksatt med stadens speciallikör baserad på rom och hemlig kryddning
Mumsiga biskvier

Mumsiga biskvier

Choklad/nougat smält och blanda i smörkrämen (ca3 rader choklad och en halv nougat) Tar man annan smak så som fruktpure eller

Nougatbiskvier

Rulla dem till bollar som trycks fast på kakornas platta sida,snurra kakan runt i handen och tryck med tummen till nougaten så att den sluter till kakans kant