Biskvier med smörkräm recept

Biskvier med smörkräm

Bred på smörkrämenbiskviernamed hjälp av en kniv eller spatel, och ställ dem i frysen så de blir riktigt kalla
Biskvier - se & gör

Biskvier - se & gör

Kyl biskviernamedsmörkräm innan de doppas i choklad. Riv mandelmassan på ett rivjärn och blanda med sockret
Biskvier i långpanna

Biskvier i långpanna

Vispa smör, florsocker, vaniljsocker och äggulor vitt och fluffigt med elvisp eller köksmaskin. Vänd ner chokladen i smörkrämen
"Biskvier" i långpannan!

"Biskvier" i långpannan!

Dela med vass kniv kakan i små bitar, ibland funkar det bättre om man har en varm kniv. Smörkräm. I år orkar jag inte göra biskvier, sorry Lisa jag vet att det är dina favoriter
Himmelska biskvier

Himmelska biskvier

Bred ut smeten på bottnarna med en kniv för att få den spetsiga formen. Smörkräm. Dessa biskvier sopar banan på allt gott jag ätit i bakväg så ska ni baka något, gör dessa
Biskvier LCHF-style

Biskvier LCHF-style

Minibiskviermed apelsin- LCHF style. Den här gången med alla gästers preferenser i åtanke blev de mer åt LCHF-hållet
Biskvier i långpanna

Biskvier i långpanna

BOTTENRiv mandelmassan och blanda med äggvitorna till en slät smet. Låt svalna (mycket viktigt annars smälter smörkrämen)SMÖRKRÄMRör ihop smör och florsocker
Mumsiga biskvier

Mumsiga biskvier

Vispa smöret vitt och poröst, helst med elvisp. Smörkräm. Till Noahs kalas bakade jag biskvier som ju är ett riktigt mumsigt bakverk
LCHF biskvier

LCHF biskvier

Receptet är ju som sagt utan någon form av sötningsmedel, och smörkrämen har jag valt att ha mörk choklad i och kakao
Biskvier

Biskvier

Men innan dess hann jag med en hel del bland annat dessa små söt biskvierna. Blanda med äggvitan (som INTE ska vispas innan)
Biskvier med nougat

Biskvier med nougat

Blanda alla ingredienserna till smörkrämen och spritsa ut på undersidan av de avsvalnade mandeltopparna
Biskvier med apelsin

Biskvier med apelsin

Vispa ihop samtliga ingredienser till smörkrämen fluffigt med elvisp. Tänk att ju större form, desto lägre biskvier
Daim biskvier

Daim biskvier

Bred smörkrämen lite toppigt på undersidan av mandelbottarna antigen med en sked eller palett. Blanda ihop med socker och äggvita
Biskvier med blåbärssmörkräm

Biskvier med blåbärssmörkräm

Smält chokladen över vattenbad och doppa biskvierna försiktigt så att smörkrämen täcks av choklad. Låt biskvierna stelna på ett bakplåtspapper
Biskvier - se & gör

Biskvier - se & gör

Kyl biskviernamedsmörkräm innan de doppas i choklad. Riv mandelmassan på ett rivjärn och blanda med sockret
Biskvier

Biskvier

Bred smörkrämenbiskvierna, lättast går det med en matsked. Vispa smöret mjukt med elvips. Smörkräm. Ställ kallt några minuter medan du smälter chokladen