Toppa kakorna med kolasås om det är den fyllningen du vill ha. Här kommer ett recept på mina nyttiga kolabiskvier och, choklad- och citronkrämsfyllning
Lägg ihop biskvierna två och två med apelsinkräm emellan. Görs med fördel redan dagen innan. Förvara de färdiga biskvierna i kylen eller frys dem, de tinar medan kaffet blir klart
Ringla den över biskvierna och toppa med några frön. Blanda med sockret och tillsätt en äggvita i taget så att konsistensen blir en ganska fast röra som lätt bildar toppar
Imorgon ska jag på picknick med mitt härliga tjejgäng i Haga Parkens grönskande slätter. Alla har fått i uppgift att ta med något och jag tänkte att mitt bidrag får bli min paradkaka, Sarah Bernhardt biskiver, gjorda på min kära mammas recept
Späd med ättikssprit till en trögflytande massa. Finhacka sötmandeln i en matberedare. Smält chokladen över vattenbad och doppa sedan biskvierna i chokladen
Dekorera sedan biskviernamed den vita chokladen och mandelspån. Blanda rumstemperarat smör med övriga ingredienser och bred på ett lager på de helt kalla bottnarna
Blanda med florsockret. Det är några små moment till just biskvier och kanske inget man stressar sig igenom om man vill servera dom samma dag om man vill få dom så fina som möjligt
Makroner eller macarons är söta små biskviermed smörkrämsfyllning. I detta recept gjorde jag med hallonsmak, det är endast ens egen fantasi som sätter gränserna för vad en makroner kan smaka