Låt den vita chokladen svalna innan du börjar doppa biskvierna, låt stelna. Blanda mandelmassa och socker i en mixer och ha i lite av äggvitan itaget tills det blir en krämig smet
Välj själv ) Jag säger iallafall Macaroons, för jag tycker att det passar sig rätt i munnen - just som de *slurrp*Macaroons är iallafall en blandning av biskvier och maränger
Ställ gärna i frysen en stund medan du smälter den vita chokladen. Från den fina bloggen Tessan bakar kommer detta recept på supergooooda hallonbiskvier
Det här är en sjukt god kaka, och den går inte att jämföra alls med tex chokladbiskvier som ofta görs på mandelmassa (vilket bara blir äckligt om ni frågar mig), de här är sega och lite krispiga i kanterna, med en mjuk fyllning i mitten
Det här är en sjukt god kaka, och den går inte att jämföra alls med tex chokladbiskvier som ofta görs på mandelmassa (vilket bara blir äckligt om ni frågar mig), de här är sega och lite krispiga i kanterna, med en mjuk fyllning i mitten
Riv den vita chokladen över och ställ svalt för att stelna. Så jag passade på att göra en sats chokladbiskvier i långpanna, efter ett recept som jag hittat hos Bevemyrs
De här två kakorna biskvier och dubbla knäckflarn har jag bakat många gånger och alltid med smörkräm emellan, men den är gången bytte jag ut den traditionella chokladsmörkrämen mot en kolasmörkräm och det blev succé
Är ni inte så många kan receptet självklart halveras och frysas i en mindre form. I det länkade receptet gör jag en äggkräm av gulorna, men Pavlovabotten kan fyllas med bara vispad grädde och frukt om man bara vill använda vitorna
Nu kan man enkelt spackla tårtor men denna härliga marängsmörkräm eller använda den till biskvier, rulltårta eller vad du kan tänkas behöva marängsmörkrämen till
Jag fyllde mina med en marängsmörkräm som jag hade över sedan jag gjorde biskvier (recept kommer. Dekorera dem med choklad, till ögon använde jag vita strösselkulor
Visste du att nypon innehåller en stor mängd C-vitamin. Jag läste på med olika recept kring huruvida man borde rensa ut kärnorna eller inte, men det är inget man måste göra för att de kommer ändå silas bort i efterhand
Godis, kanelbullar och enkla vita muffins går och alltid ner. Han tar även med grundrecept på tex mandelmassa, vaniljkräm, smörkräm, mazarinmassa, fondant, sylt etc
Hacka chokladen och smält den, var för sig • Doppabiskvierna hastigt i chokladen, hälften av dem i den mörkaoch resten i den vita, strö över lite kokos och förvara kallt