Sätt ugnen på 200 grader. Botten. Kör mandelmassan i matberedare tillsammans med äggvitorna till en smet eller riv mandelmassan grovt och blanda med äggvitan
Knåda samman mandelmassan med florsockret. Använd en stor skål eller knåda direkt på bordet. Blanda äggvitorna (som vispats till hårt skum) med mandelmassan till en biskvismet
Botten4 äggvitor2 dl strösocker200 g sötmandelKräm200 g smör1 dl florsocker2 dl vatten2 msk smör2 msk vetemjöl2 äggulor2 msk starkt kaffeGarnering2 dl vispad gräddeflisad blockchoklad eller siktat kakaoMal mandel och blanda med socker, rör ner försiktigt i det hårt vispade äggvitorna
En liten uppdatering om den goda biskvitårtan jag gjort hamnade på Facebook och en hel del av er har ”gillat” den och senare efterfrågat recept, så här kommer det
Bottnarna. Värm ugnen till 200°C. Rita på bakplåtspapper 2 eller 3 rundlar, ca 20 cm i diameter. Lägg papperen på plåtar och pensla rundlarna med smält fett
Samma dag som vi åkte till Turkiet fyllde min dotter Leia 2 år. Vi kände dock att det inte skulle funka så bra att fira henne på morgonen eftersom vi åkte så himla tidigt, så vi firade henne kvällen innan istället