Häll det mesta av smeten i muffinsformar (men spara smet till att lägga över sylten). Häll i mjölken och 2 msk blåbärssylt och rör om. Lägg på en klick (ca 1/4 - ½ msk) blåbärssylt på varje muffins och täck sedan över med resten av smeten. Ca 200 g blåbärssylt
Vispa ner mjölblandningens i smeten och rör om det sista med en slickepott. ca ½ msk sylt. 1 dl Blåbärssylt. Lägg ca ½ msk sylt i varje muffins och grädda i ca 13-15 min i mitten av ugnen. 1 dl Blåbärssylt
Blåbärsmuffins. Känn med en sticka om de är klara. Hemma hos oss går det inte åt så mycket sylt, det blir mest jordgubb- eller lingonsylt, så jag fryser de flesta bären som de är
- Frias smördeg som Fria hade bakat med någon god sylt i, mycket gott och enkelt. Förra mässan så upptäckte jag Provena och de var med på årets mässa också, så vi kom därifrån med x antal packet av mitt (och M´s ) favorit brödmix