100 g bladspenat (jag använde fryst idag). 100 g bladspenat (jag använde fryst idag). Den här grytan kom till idag efter inspiration från lördagens besök på en indisk restaurang där jag åt en vegetarisk gryta
Jag tycker verkligen det e supergott och mättande med vegetariska bullar/bollar/biffar, vet aldrig vad jag ska kalla dem (ska man vara lite klyschig och säga kärt barn många namn…hihi, ok, nä låter bli)
Smoothie på bl. Förstärkte söndagskänslan med en härlig smoothie, där jag mixade färsk ananas, färsk mango samt hallon och björnbär (som fått tina lite först) i en blender och därefter tillsatte jag pressad lime
1 dl pumpafrön (blötlagda). 1 dl solrosfrön (blötlagda). 1, 5 dl mandel (blötlagd). Koka i lättsaltat vatten tills bitarna blir mjuka, ca 20 minuter. Forma smeten till burgare och stek de i ugnen, 175 grader, ca 20-30 minuter, eller tills burgarna blir fasta och får en fin yta. 1 dl pumpafrön (blötlagda). 1 dl solrosfrön (blötlagda). 1, 5 dl mandel (blötlagd)