Blodkorv och rårakor, med lite lingonsylt till. Blodkorven är köpt, tillverkad av Topp Chark. Vill man inte vara vegetarisk äter man stekt fläsk eller som jag gjorde, blodkorv till
Vi visste inte var det var och trodde att vi skulle kanske få in en brödpudding, istället kom det in ugnsbakad blodkorv som vi båda tyckte att det smakade helt ok
Vill man göra ännu tjockare korvar som blodkorv, coppa eller salami så är ju oxbotten lämpligt. Sedan är den svårare att steka men för de som inte gillar tanken på att det är djurtarm så kan det vara ett alternativ
Man åt blodplättar, blodpudding, blodkorv och svartsoppa och. blodkorv på menyn. i stil med -En skiva blodkorv, vänd i skorpmjöl och stekt med två äpplen- Och när vi nu är inne på blod och inälvsmat som råvara så kan jag inte låta bli att lyfta
Nå, nå, om du råkar "stöta" någonstans i kalkoner (blodkorv) verkligen förbereda dem med surkål och potatis och se till att du är bra bra fyllmedel vinter lunchBehövs
Två morgnar av tre valde jag engelsk frukost som "huvudrätt" som kom komplett med blodkorv. Steve gillar inte blodkorv så jag fick hans och Steve fick mina vita bönor