Blomkålspuré till kycklingfiléerna. I dag hoppade vi över julmaten och åt kycklingfiléer som jag tillagade i grillpannan, kryddade med salt och svartpeppar
De senaste dagarna har varit helt underbara, vilken skillnad det blir när värmen börjar komma. Vi har ätit både frukost och middag på balkongen, solat, fiskat och bara njutit
är ett strålande exempel på något som går fort att laga, är gott och är gott. Grädden va slut så Marco gjorde purén på smör och philadelphiaost (vi borde bli sponsrade)
Veganmat är varken tråkigt eller enformigt. I mitt kök lagar jag nästan alltid mat grundad i växtriket, enbart med anledningen att variationsmöjligheterna är så oändliga
Skär bort rotstocken på blomkålshuvudet och plocka ner det i mindre buketter. Lägg buketterna i en tjockbottnad kastrull och slå i vatten så att det precis täcker
Blomkålspure. 4 pers. 1 kg fläskfilé. 2 paket bacon. linda in fläskfilén men bacon. Stek till bra yta , in i ugnen på 175 tills köttet är uppe i 72 grader