Tillsätt crème fraiche och mixa med stavmixer direkt i kastrullen tills du fått en slät mos. Klicka upp blomkålsmoset i små glas och dekorera med prusciutto och sparris efter tycke och smak
Torka av och lägg i en ugnsfast form med lite olivolja och vatten i. Ångad torsk medblomkålsmos, 2p. Koka upp 2 dl crème fraiche och 1/2 dl grädde. Smaka av med salt, peppar och 1/2 dl riven parmesanost. 2 dl crème fraiche och
Mixa blomkålen med crème fraiche och blanda ner den rivna osten och smaka av med salt och peppar. Blanda i crème fraiche, soja, sambal oelek, curry, pressad vitlök och buljong
Mosa blomkålen och blanda med smör och crème fraiche till en puré. Servera med sallad och krasse. 5 dl senap skånsk 100 g riven ost Blomkålsmos. blomkål ca 750 g 25 g smör 1 dl crème fraîche salt och peppar Servera med. 225°Skär snitt i korven med 1 cm mellanrum. 1Blomkålsmos
Lägg upp köttbullarna på faten och tomatsås ovanpå (jag gör såhär för att det blir "kladd" i botten på stekpannan som jag tycker är äckligt, annars kan man göra tomatsåsen direkt i stekpannan) och ta fram byttorna medblomkålsmos ur ugnen när osten är lagom smält