en vanilj- och blåbärsmuffins samt en kopp grönt te. Såsen är gjord på laktosfri grädde eftersom både jag och mamma är lite känsliga mot för mycket laktos (hade jag gjort den själv hade jag använt Oatlys havrebaserade "iMat" eller vanlig kokosmjölk, men hemma gäller det att ta lite lagom strider och välja noga för annars tröttnar folk på en, hehe)
(vill man kan man tillsätta antingen lite mer alpro sojo eller någon typ av laktosfri mjölk, här)Krossa sönder jordnötterna i en mortel tillsätt en del i smeten, ha i blåbären och rör om
Blåbärsmuffins kunde vara en idé, eller kanske Blåbärsmoussetårta à la Josefin, men eftersom vi ska fira henne först till helgen får jag väl hitta på något blåbärsaktigt till dess
ICA var där och bjöd på super goda blåbärsmuffins, havrechokladmjölk och laktosfri yoghurt (enligt M var vaniljvarianten god) samtid som de informerade att de kommer presentera egna ICA glutenfriaprodukter i vecka 6 2013, bland annat pasta och knäckebröd