Recept kommer inom kort. Denna botten är gjord på solrosfrön och bovete. Bovetesmaken slår igenom lite, så man bör nog vara förtjust i bovetesmaken för att gilla denna pizzan
Skölj bovetet ordentligt i en sil så att skummet som bildas försvinner. Dessa recept var de som serverades på Inspirations föreläsning med Frukost på YogaYama i slutet av november
Här kommer ett recept på ett riktigt snabbt och enkelt bröd som passar till helgens frukostar, mellanmål och kvällsfika – gjort på bovete – & kokosmjöl
Åtminstone inte om man vill efterlikna ”vanliga” pannkakor – de flesta recept jag stött på och testat har varit helt utan alternativa mjölsorter (helt baserat på ägg, någon sorts mjölk och fiberhusk) alternativt gjorts på kokos- eller mandelmjöl
Därför liknar dessa mer bullar i sitt utseende än vad många av mina andra recept har gjort, hehe. Jag utgick från DENNA variant med bovete som bas, och som är nöt- och mandelfri (bortsett från kokosmjöl, som inte är en nöt)