Har så många fina brödrecept från min första blogg. ½ dl keso. Tillsätt sist keson och knåda in den i brödet (Jag tillsätter den sist för att jag vill behålla kesokulorna hela)
Efter middagen idag som mamma lagade kände jag för att baka bröd, hittade ett vanligt brödrecept med gojibär i, men självklart när jag började leta ingredienser fanns ingen fil/yoghurt/kvarg att ha i
Ibland kan jag få ett ordentligt sug efter bröd och jag tycker det är svårt att hitta bra glutenfria brödrecept som påminner tillräckligt mycket om det bröd jag längtar efter att äta
KesofrallorHär kommer ytterligare ett brödrecept, det börjar bli några nu på bloggen. En av sommardagarna fick jag keso över och rörde ihop en brödsmet till frallor
Andra brödrecept med morötter i. Nigellas morotsbröd i muffinsformar Morotsbröd med keso   2 p. Äntligen har jag tagit mig tid och bakat lite bröd igen