Nu i dagarna trycks Persgårdens nya förpackningar till deras hackade dadlar och jag har tagit fram ett brödrecept som kommer stå på baksidan av förpackningen
Pensla bröden med vitlöksblandningen på båda sidorna. Blanda olivolja och pressad vitlök. 1 dl olivolja. Alla mina brödrecept hittar du HÄR >> 6 skivor formbröd. 1 dl olivolja
Eftersom jag för tillfället gör undantag från min glutenfria kost lite då och då, slapp jag hitta ett glutenfritt brödrecept som fungerade, så de här brönden är helt och hållet gjorda på vanligt vetemjöl
På Ecocaféet använder vi ett liknande brödrecept som grund i vår smörgåstårta. Många bröd bakade med kokosmjöl blir rätt smuliga och torra, men det här håller ihop väldigt bra
Jag har några favorit brödrecept som jag bakar om och om igen (dom finns i brödkategorin), men för nån vecka sen så testade jag ett nytt recept på kalljästa valnötsfrallor
Jag hittade ett brödrecept inne hos Healthy Chef och det lät så gott att jag ville baka det. Häll smeten i en brödform klädd med bakpapper på sidorna och i botten