Brödrecept med torrjäst recept

Easy bread recipe ~ Enkelt brödrecept

Easy bread recipe ~ Enkelt brödrecept

Ni undrar säkert vad jag menar med det. Det är inte så svårt att lyckas med bröd, alltså jästbröd för surdeg är en annan historia
Vegan – glutenfria småfrallor

Vegan – glutenfria småfrallor

Eftersom jag kände mig så pass säker på att det här faktiskt skulle fungera med erfarenhet av andra brödrecept jag byggt ihop tog jag risken
Grytbröd

Grytbröd

Jag fick ett spännande brödrecept av vår nye rektor Anders. Knåda degen med assistent eller med elvisp och degkrokar i fem minuter
Morotsbröd på surdeg

Morotsbröd på surdeg

Eller kolla in några av mina andra brödrecept genom att klicka här. Kan i ärlighetens namn nästan inte förstå att det finns dem som vill betala och inte lite, för ett trist och svampigt industribröd ute i någon livsmedelsbutik
Sköldpaddsbröd

Sköldpaddsbröd

Det fungerar med vilket brödrecept som helst i stort sett. Jag penslade med vatten på ryggen/skalet och strösslade på blå vallmofrön
Mina naturligt glutenfria hotellfrallor

Mina naturligt glutenfria hotellfrallor

Vad är det för namn på ett brödrecept riktigt. Jag hade nyligen bott på hotell och kände verkligen en saknad efter de där varma, smöriga, nybakade frallorna och croissanterna som de andra gästerna njöt av på frukostbuffén medan jag knaprade glutenfritt knäckebröd

Batatsemlor

Jag är ju alltid på jakt efter nya brödrecept så är det någon som vill dela med sig av sina favoritrecept när det gäller bröd så är det bara att ösa på
Underbara frallor

Underbara frallor

Igår tittade Magnus på en tråkig film och då passade jag på att prova ett brödrecept. Blanda fingervarm mjölk (lite varmare om du använder torrjäst) med jästen, saltet och oljan

Samelsuriumbröd

Arbeta degen med degkrokar. Om torrjäst. blanda även i torrjästen. Värm vätskan till 37 grader för färskjäst, 45-50 för torrjäst. 5 dl Kesella (går bra med lättkesella)

Dinkelbröd

Dinkelmjöl är ett näringsrikt mjöl med mycket fibrer och det har lite mer smak än vetemjöl vilket vi uppskattar