Eller kolla in några av mina andra brödrecept genom att klicka här. Kan i ärlighetens namn nästan inte förstå att det finns dem som vill betala och inte lite, för ett trist och svampigt industribröd ute i någon livsmedelsbutik
Vad är det för namn på ett brödrecept riktigt. Jag hade nyligen bott på hotell och kände verkligen en saknad efter de där varma, smöriga, nybakade frallorna och croissanterna som de andra gästerna njöt av på frukostbuffén medan jag knaprade glutenfritt knäckebröd
Jag är ju alltid på jakt efter nya brödrecept så är det någon som vill dela med sig av sina favoritrecept när det gäller bröd så är det bara att ösa på
Igår tittade Magnus på en tråkig film och då passade jag på att prova ett brödrecept. Blanda fingervarm mjölk (lite varmare om du använder torrjäst) med jästen, saltet och oljan
Arbeta degen med degkrokar. Om torrjäst. blanda även i torrjästen. Värm vätskan till 37 grader för färskjäst, 45-50 för torrjäst. 5 dl Kesella (går bra med lättkesella)