Vänd ner broccolibuketterna i såsen, rör om. ca 200 g Broccolibuketter (fryst). ca 200 g Spenatbricketter (fryst hackad). ca 200 g Blomkål (fryst). Gratinera i ugn 200 grader ca 20 – 30 minuter. ca 200 g Broccolibuketter
Lägg ett bakplåtspapper på en ugnsplåt. Green broccoli patties. Skölj och dela broccolin i buketter. Mixa ihop vitlök, ingefära, broccoli, ärtor, citronskal- och saft, maizenaredning, bakpulver, salt enligt smak, svartpeppar, och chiliflakes i en matberedare eller med hjälp av en stavmixer
Koka broccolin några minuter, lägg sen upp den i en ugnsform med kalkonbaconen över. Häll sen såsen över broccoli och bacon, sätt in formen i ugnen, 225 grader i ca 15 minuter. 1 kg BroccoliFryst
Jag använde frystbroccoli, har man färsk bör man förvälla den en stund först. Låt broccolin bottna en ugnsform, häll över en ostsås och knaperstekt bacon
Lägg broccolin i en ugnssäker form och häll över färsen. 300 g frystbroccoli. Börja med att sätta igång ugnen, den ska stå på 225 °C. In i ugnen i ca 30 minuter, tills det fått en fin färg och gratängen stelnat. 300 g frystbroccoli