Bakade ett nytt sorts bröd häromkvällen, som är helt utan mjöl. Och så gott det blev, så nu ligger det färdig skivat i frysen, och bara ta fram så många skivor man vill ha
För några veckor sedan var jag och mina kockkollegor på en bakkurs anordnad av Hembakningsrådet. Syftet var att lära oss olika bröd som passar att baka i stor mängd när man tex som jag, jobbar i skolkök
Det här brödet är riktigt mjukt och gott. Jag bakade det ikväll och serverade med kycklingsoppa. ). Finns det något godare än nybakat bröd tillsammans med lite grönsaker och god mat
Dem här goda och enkla frallorna bakar jag rätt så ofta, dem passar utmärkt till det mesta och är supergoda att pensla på olivolja och rosta sedan gnida in en vitlöksklyfta på
Jag blev så inspirerad av torsdagens Hela Sverige bakar då det handlade om just bröd. Alla deltagarna bakade så spännande bröd med smaker som jag aldrig har bakat med
Hej på er,. jag har haft en väldigt produktiv dag idag och fått massor gjort. Känns så himla skönt. ) Bland annat har jag knådat ihop detta brödet som är helt gluten- och mjölkfritt
Det skal godt gjøres å ikke ha fått med seg det fantastiske no knead-brødet i det siste. Jeg synes det er eksponert overalt, og det er bra, siden det er så smakfullt at det fortjener hver lille oppmerksomhet det får
Enkla frallor 20st. Ingredienser. 75g jäst. 50g smör. 5 dl vatten. 1/2 msk salt. 1 msk socker. 12 dl vetemjöl. Börja med att smula ner jästen i en stor bunke