Igår blev det brownies med mintsmak bakade med Leilas oslagbara recept. After Eight Brownies. Inte nog med att vi går en hel del på caféer, vi bakar en försvarlig mängd kakor hemma också, som vi med sviktande samvete mumsar i oss
Tack ni som skänkte och tack Leila. Det är förresten Leilas recept på brownien, men i halverad form. Då hade Leilas General Store sponsrat med rosa kastrull, 2 slickepottar och 2 pkt sugrör
Som de bästa brownies har den här inget bakpulver i smeten vilket kladdar till det. Grundreceptet för den här brownien kommer från den fantastiska Leila, jag har hört dem som tycker att hennes recept är för mäktigt men inte jag inte – har i och för sig aldrig reagerat på en efterätt och tyckt den varit för mäktig men det är bara jag
Detta är Leila's gudomliga recept som påminner lite om snickers utan någon läskig kola. Bred ut browniesmeten i formen och skeda/ ringla ut jordnötssmeten över den
Överallt tycker jag mig stöta på cupcakes, mudcakes, cheesecakes, brownies, etc. Det är amerikanska sötsaker på caféer, på TV (ta Leilas program t ex), i böcker (t ex Två systrars söta) och även här i bloggvärlden