Köttbullar i en gräddigbrunsås, det är så gott. Jag och flera i min familj älskar vitkål, så till de flesta köttfärsrätter som vi äter med brunsås har vi gärna råriven vitkål
Upplägget jag valde denna gång blev åt det klassiska hållet med en gräddigbrunsås och kokt potatis. När jag senast besökte Möllevångstorget och Malmö Kötthandel, fick jag syn på en riktigt fin kotlettrad av gris
Få mustighet med en klick Marmite i grytan, brunsåsen eller när du gör fejkon. Ibland vill jag ha en gräddig tomatsås, men allra oftast vill jag att den ska vara söt, med en kraftig smak av tomat – utan att den blir för skarp
Nog för att mina barn föredrar den hederliga köttfärsbiffen med potatis och brunsås. men ibland tycker jag det är kul att göra en annan variant, då brukar jag göra denna, med b la krossad
Servera med en god brunsås (gärna gräddig) och lingon och gurka. Hur har ni det med vardags maten. Den där är inte alltid så kul och kan vara svår att komma på