Köttbullar, brunsås och kokt potatis och en riktigt svensk klassiker och något jag också oftast väljer ute på restaurang om jag äter på en klassisk svensk restaurang där denna rätten finns
Ingredienser. Ingredienser. Brunsås som passar bra till köttbullar, klart inom 5 minuter. • Rör ihop alla ingredienser och värm upp i ca 3 minuter. Brunsås som passar bra till köttbullar, klart inom 5 minuter. • Rör ihop alla ingredienser och värm upp i ca 3 minuter
Blanda alla ingredienserna och låt koka upp. Rör ut vetemjölet med lite vatten eller steksky. När såsen är i den konsistens du önskar, smaka av och tillsätt eventuellt av med mer gelé, soja eller vinäger
Nu säger jag inte att man inte kan äta snabbmat eller halvfabrkat för det gör jag också men det jag vill mena är att lagad mat från grunden, med så få ingredienser som möjligt och därmed utesluta massa onödiga tillsattser är det aldra bästa
Ingredienserbrunsås. Ingredienser pannbiff. Pannbiff med brunsås, stekt lök, inlagd gurka och potatis. Häll färsen i en bunke, tillsätt övriga ingredienser och blanda runt, snåla inte med salt och peppar
Ingredienser. Servera köttbullarna med brunsåsen, kokt potatis, lingonsylt och saltgurka. Blanda resterande köttbullsingredienser i en liten skål väl, blanda sedan med färsen