Lökiga Köttbullar i Brunsås. 1 förp Blå Band Fransk Löksoppa. 1 msk lökpulver. 3 msk Rödlök, finhackad. Fräs löken försiktigt i ca 10-15 min, utan att det bränns. 1 msk lökpulver
Pannbiff med brunsås, stekt lök, inlagd gurka och potatis. Ingredienser brunsås. Börja med att hacka lökarna smått och stek på i smör i en stekpanna tills allt är mjukt och fint
Brunsås. Stekt lök. Samtidigt som du steker pannbiffarna steker du även löken. Smält smöret i en stekpanna och och bryn löken först på medelvärme och sedan på svag värme tills den är brun och mjuk
Köttbullar i en gräddig brunsås, det är så gott. Jag och flera i min familj älskar vitkål, så till de flesta köttfärsrätter som vi äter med brunsås har vi gärna råriven vitkål
Rör i färs och salt, lök och ägg. 315,7 kcal23,3 g protein19,5 g fett11,6 g kolhydraterKöttfärsbiffar och brunsås, 6 portBiffar. 6 msk ströbröd (knappt 1 dl)2,25 dl mjölk600 g nötfärs1/2 tsk salt3 msk riven lök1 äggsvartpeppar1/2 msk smör1/2 msk rapsoljaSås
Ingredienser till italiensk brunsås. 1 vitlöksklyfta, krossad. 1 stor gul lök, klyftad. När det återstår 30 minuter kvar av ugnstiden för kycklingklubborna, tag då ut formen och tillsätt morotsstavar och lökklyftor som saltas och peppras lätt samt ringlas olja över. 1 vitlöksklyfta, krossad. 1 stor gul lök, klyftad