Servera med potatis o lingon. Krydda med lite salt,peppar lite lite dragon e gott. 1 ägg (att binda fast smeten med). 1 ägg (att binda fast smeten med)
Biffarna passar precis lika bra medbrunsås och lingon som på en burgare. Servera gärna allt med någon enkel form av potatis (mos var lite overkill märkte jag), lingonsylt och ärtor eller pressgurka
Först tänkte jag servera det med en klassisk brunsås/gräddsås, men eftersom sojan var slut (trots att jag älskar soja och nästan alltid har flera olika sorter hemma) så fick jag improvisera fram något annat
Brunsås. Servera med kokt potatis och råröda lingon. Tag några varv med pepparkvarnen. Smält smöret i en stekpanna och och bryn löken först på medelvärme och sedan på svag värme tills den är brun och mjuk
Till den goda köttfärslimpan rekommenderas brunsås och gelé eller lingon. Köttfärslimpa som du svänger ihop på nolltid och som alla kommer älska är den här varianten
Köttbullar med kokt potatis, brunsås och rårörda lingon är ju en klassisk svensk hit. Servera nu köttbullarna tillsammans som de är med spaghetti eller gör dem i italiensk tomatsås eller gräddig brunsås
Det bästa av allt är nog att mosa potatisen i brunsåsen och äta medlingon till sist. Severa kåldolmarna med kokt potatis, såsen, kokta grönsaker och lingon
Blanda alla ingredienser och låt smeten vila i kylen i 30 minuter2 Koka upp vatten med lite salt i en kastrull. Grädda i 20 min i 200° CServera medlingon, kokt potatis och brunsås
Förutom att servera bönbullarna på klassiskt vis med kokt potatis, brunsås, vinbärsgelé och smörgåsgurka, så brukar jag ibland servera dem med ugnsstekt potatis och portersås