Skulle såsen vara för tjock så tillsätter du mera potatisvatten och skulle den vara för tunn så blandar du bara till med några droppar kallt vatten maizenamjöl
Om de får för mycket färg men fortfarande inte är klara inuti så kan man hälla lite vatten i pannan. Så häromdagen så gjorde jag köttfärsbiffar med fetaost och serverade både brunsås och gräddsås till
Rör ut vetemjölet med lite vatten eller steksky. lite vatten eller steksky. 2-3 msk vetemjöl lite vatten eller steksky 3 dl mjölk 3 dl vispgrädde 2-3 tsk kinesisk soja 1-2 msk kalvfond 1-2 msk svartvinbärsgelé salt och malen vitpeppar vitvinsvinäger
Vispa ut mjölet i vatten och rör i kastrullen under vispning. 315,7 kcal23,3 g protein19,5 g fett11,6 g kolhydraterKöttfärsbiffar och brunsås, 6 portBiffar. 3 dl sky1 köttbuljongtärning2 msk vetemjöl1 dl vatten1/2-1 tsk kinesisk soja2 msk lätt crème fraichesvartpeppar1. Vispa ur pannan med hett vatten så det blir 3 dl
Tillsätt lök, ströbröd och vatten. Koka upp vatten till såsen, smula ner buljongtärningen. Rör ut mjölet i lite kallt vatten och rör ner, låt koka upp och bubbla ca
Vatten. Häll försiktigt i brunsåsen från sidan så att rulladerna inte dränks helt. Vänd på rulladerna då och då och häll på vatten om vattnet kokar bort