Låt såsen koka upp på nytt. Stek i ugnen på 225º i 25-30 minuter. 5 dl köttbuljong. Ugnsköttbullar. Blanda samman havregryn, potatismjöl och buljong och låt svälla ca 10 minuter
brunsås,. Platta ut färs och lägg ovanpå. Häll på lite soja för att få färg. Ca 2 kg vitkål1 kg nötfärs 1 msk sirap (kan uteslutas)SaltVitpepparSmör3 dl grädde1 buljongtärning eller egen fond (jag använde mörk köttbuljong) Soja Gör så här. Ställ in i ugnen på 200 grader i ca 30-40 min
Ta lite olja eller vatten på händerna om det blir kletigt. Ett tips är att förbereda med ett oljat bläck, lägga smeten i en spritspåse, klämma ut och peta av duttar med en sked som formas till köttbullar
Bakad äggula fylld med brunsås, toppad med frasigt fläsk. Som vanligt så är det bästa stället man kan äta på just nu men ändå så kan jag inte misströsta lite och tänka, att det var bättre förr
"Köttbullar med brunsås, potatis och lingonsylt" is Swedish food at its best and very yummy. Sätt tillbaka pannan på värmen och tillsätt köttbuljongen, lite eftersom
Brunsås. Såklart ska ni få receptet på dessa enkla biffar=). -Smält smöret på medelvärme. - Sett tillbaka kastrullen på plattan, häll i buljongen, lite i taget
Servera kokt potatis och brunsås till eller varför inte en Balsamicosky. Ha det gottKram MillaFölj mig gärna på Instagram @millashalsoblogg Biff la Lindström (inspiration från Linas matkasse)