Blanda alla ingredienser till en smet och forma rejält tilltagnabiffar. Nu säger jag inte att man inte kan äta snabbmat eller halvfabrkat för det gör jag också men det jag vill mena är att lagad mat från grunden, med så få ingredienser som möjligt och därmed utesluta massa onödiga tillsattser är det aldra bästa
Servera med potatis, brunsås och pressgurka. Förutom kåldolmar är det här min favoriträtt när det gäller husmanskost, just därför blev jag löjligt mallig när jag lyckades få till ett par vegetariska biffar som blev alldeles perfekta i konsistensen
Så häromdagen så gjorde jag köttfärsbiffar med fetaost och serverade både brunsås och gräddsås till. Jag har fått fyra olika sorters såser av Knorr som jag ska testa till olika mat
Men jag tror svampsås eller brunsås passar bäst till, istället för yoghurtsås. Under perioder har min make hjälpt mig med fotograferandet av maten till bloggen, under andra perioder har jag fotat med min mobilkamera (och uselt resultat)
o forma biffar. När du stekt klart så tar du upp biffarna sålänge. Till 4 pers. Rör ut lite mjöl i stekflottet o Tillsätt 1 dl vatten. Tillsätt 4 dl rödmjölk. Häll i biffarna o låt allt götta sig i 5 min. Till 4 pers
Blöt händerna och forma färsen tillpannbiffar (eller köttbullar och du orkar). Så nu kan Alma följa med storasyster till stallet utan att vi behöver oroa oss
Forma tillbiffar och bryn dem i en stekpanna. Biffarna. Vi har ätit biffarnatill både ugnsrostade grönsaker, klyftpotatis och pasta, men de passar nog till det mesta
LÄNK TILL DEN VEGANSKA VARIANTEN AV BIFFARNA. Jag tycker att det är gött tillsammans med osten, men om du vill ha mer att tugga i kan du blanda i finhackade nötter
Forma tillpannbiffar och stek i rikligt med smör och olivolja. Börja med att hacka lökarna smått och stek på i smör i en stekpanna tills allt är mjukt och fint
Ihop med blomkålsmos med philadelphia och brunsås även den med philadelphia i. Dock var det ganska lätt att bränna biffarna med pankon på, så man får steka lite försiktigt Nästa gång ska jag nog steka dom lite lätt först och sen ha dom i ugnen tills dom blir klara